Chiftelute la cuptor

de novembber in Porc, 19 Apr 2011 | 6241 vizualizari

 

N-am avut chef si timp sa stau langa aragaz si sa pazesc chiftelutele cat se prajesc, asa ca le-am bagat la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • un cartof
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • marar si patrunjel verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ou
  • cimbru uscat
  • harissa
  • sare si piper
  • pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

     Cartoful si morcovul(crude) se dau pe razatoarea mica, se scurg bine se zeama. Usturoiul se zdrobeste, verdeata se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele(mai putin pesmetul) si se condimenteaza.

     Se formeaza chiftelute(mie mi-au iesit 16), se dau prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu pergament.

     Se baga la cuptor la foc mediu cca 45 minute.

     Se servesc calde cu paine taraneasca si lapte batut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjolute de primavara